Utbyggnad och renovering är nu KLAR! Byggt ut med fler sängar, ytterligare toa/dusch, stort uterum och ännu större gräsmatta! 
Denna stuga finner ni 3 mil norr om Borgholm på östra sidan nära havet. Stor tomt (5000 m2) med gott om plats för lek och sommaraktiviteter. Stor studsmatta finns och fotbollsmål finns. Ca 300 m till en fantastiskt fin långgrund sandstrand nästan helt utan turister.
Stora huset Består av sovrum med dubbelsäng (2 platser) och ett rum med dubbelsäng och en loftsäng. Stort vardagsrum med jätte stor soffa, 65” TV, Cromecast, högtalare och Internet (FIBER) finns även öppen spis murad i öländsk kalksten. Fint kök med diskmaskin och allt du behöver. Badrum med dusch och toalett. Utgång till spa (6-8 pers) och altandäck med utemöbler för 20 personer. Nu också stort uterum med plats för 14 sittande. Lounge möbler finns på annan altan i kvällssolen. 3 weber grillar i olika storlekar finns till förfogande. 
”Lilla” huset som inte är litet längre.Består nu av 11 sängar i 5 olika sovrum och badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. Båda husen är rökfria. Hyr ej ut till ungdomar. För en lyxigare semester, boka slutstäd (obligatoriskt v26-32)Eventuellt weekend uthyrning under lågsäsong, ring för pris.
Pris lågsäsong/mellansäsong är FRÅNpris och avser 12 sängar och en toalett/dusch! Önskas hela fastigheten lågsäsong/mellansäsong, ring eller maila för pris. 
Först till kvarn, som tidigare år hyr vi bara ut några få högsäsongs veckor 2023 eftersom vi är i vårt paradis mkt själva. 

  • Köksö
  • Soffa
  • Öppen spis
  • Stort sovrum
  • Uterum
Bildnamn Bildnamn Bildnamn Bildnamn Bildnamn Nyrenoverad stuga
Tillagd i varukorgen